Promoot en betrek uw klanten

Klanten willen meer dan alleen de producten op hun website. Ze verwachten een relatie te beginnen en uit te bouwen. De sleutel tot klantbehoud en het opbouwen van naamsbekendheid is het aangaan van een relatie met je klanten door middel op verschillende manieren, waaronder social media, bloggen en klantenservice.

Digitale marketing & strategie

Topposities en conversieoptimalisering vereisen digitale marketing en strategie op maat. Wij zijn koplopers in het creëren van een op maat gemaakt plan dat werkt voor jouw bedrijf.

Digital Marketing Strategy
Google Search Engine Optimalization SEO SEM SEA

SEO en SEM

Als mensen informatie willen, gaan ze naar een zoekmachine als Google. Zoekmachineoptimalisatie en zoekmachinemarketing helpen uw website te verbeteren door inhoud en optimalisatie te ontwikkelen die goed scoren.

Customer Engagement

Of het nu gaat om e-mails, sociale media of recensies, het betrekken van je klanten ontwikkelt een positieve relatie. Ze worden merkambassadeurs waardoor jouw merkreputatie groeit.

Customer Engagement
Net

Net Promotor Score

Hoe tevreden zijn klanten met jouw website en je merk? De Net Promotor score vertelt ons welke mensen het leuk vinden om op je site te shoppen en wie niet. Het is essentiële informatie voor het ontwikkelen van een goede gebruikerservaring.

DISC Personalisatie

Wat voor soort mensen winkelen op je site? We kunnen persoonlijkheidskenmerken en buyer persona’s gebruiken om in te spelen op hoe je klanten zich voelen en denken om een digitale strategie te creëren die bij je past.

DISC personalities - Dominance - Inducement - Submission - Compliance
Social Media Management

Social Media Management

Social media is meer dan alleen Facebook en Twitter. Er zijn veel mogelijkheden voor mensen, en we kunnen hen helpen met leuke en informatieve berichten, reageren op reviews en berichten, en nog veel meer.

Bereik duizenden bezoekers

Je klanten willen van je horen, dus wees er voor hen. Als je wilt weten wat we voor je kunnen betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Web design, digitale marketing en meer

Je klanten verwachten meer van je website en digitale marketing dan ooit tevoren.

Datameting, -analyse en -optimalisatie

Een goede digitale marketingstrategie is gebaseerd op gegevens uit verschillende bronnen.

Promoot en betrek je klanten

Klanten willen meer dan alleen de producten op je website.