Meten, analyse en optimalisatie

Een goede digitale marketingstrategie wordt gestuurd door gegevens uit verschillende bronnen. Alleen door het verzamelen en ontcijferen van gegevens kunnen we uw verkeer, klanten en conversies begrijpen. Laat het aan ons over om talloze pagina’s met analytics te lezen om het perfecte ontwerp voor uw website te maken.

Analytics Strategie

Data en analyses betekenen niets als je niet in staat bent om de data te gebruiken en een strategie te creëren om de klanten en de verkoop te stimuleren. Data is meer dan alleen cijfers. Het is begrijpen hoe jouw klanten denken en voelen als ze op jouw site winkelen en naar informatie zoeken.

Google Analytics Strategy
Google Analytics Implementation

Analytics Implementatie

Informatie is alleen waardevol als uw website deze verzamelt. Er zijn vele platformen van Google Analytics, Search Console en Google Ads tot programma’s van derden die wij op je site kunnen implementeren om gegevens te verzamelen en te analyseren.

Conversie Optimalisatie

Wat beschouw je als een conversie? Is het wanneer iemand een artikel koopt of een contactformulier invult? Ongeacht de conversie, we hebben tools om het te optimaliseren van het verbeteren van je Google Ads naar de gebruikerservaring van je website.

Conversion Optimalization
Net

Net Promotor Score

De Net Promotor Score bepaalt hoe klanten zich voelen over het winkelen op je site. Het is belangrijk om te weten of je ze tevreden stelt of dat je ze een betere ervaring wensen. Wij kunnen je helpen om je score te verhogen en je klanten tevreden te houden.

Dashboarding en rapportage

We weten dat het doorspitten van gegevens saai is, daarom doen we het en hoeft jij het niet te doen. Je moet nog steeds weten wat er aan de hand is en er ook toegang toe hebben als je het wilt gebruiken. Wij kunnen je helpen bij het maken van dashboards op onze dataplatformen, zodat je een blik kunt werpen op je analytics of regelmatig kunt rapporteren over belangrijke statistieken.

Dashboarding and Reporting

Bereik duizenden bezoekers

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in onze digitale marketing of data analyse diensten. Laat je concurrentie niet voorop lopen als jij een data-gedreven marketingstrategie kan hebben.